top of page

Tikumības paraugstunda: #par labām attiecībām



Skatoties šo reklāmas šedevru, mēģinājām saprast, kādas ir mūsu emocijas, ko no tās varam iegūt. Taču idejas autoriem, šķiet, nekas vairāk kā sekss un līdzīgas izklaides galvā gan nav bijušas.


''Kur divi, tur trešais lieks''. Diez vai ar to ir domāts tas, kas atspoguļots. Vismaz oriģinālā teiciena nozīmē. Sieviete blakus vīrietim, abi saskatās un gan jau ne tikai. Jo pēc brīža jau uzrodās bērns uz skrejriteņa. Demogrāfijas sargiem gan šis patiktu. Tad jau vēl kas. Bērnam ir austiņas! Pareizi - nav ko tur daudz, ja jau viņš ir tas liekais, tad lai sitās tik nost!


Mūsu dāma vēl iepriekšējā kadrā tika pie bērna, bet jau nākamajā aizmuka pie citas... sievietes. Pareizi jau ir, mums taču ir liberāla sabiedrība.

''Nelaižam pa kreisi, ja nav parādīts pagrieziena signāls''! Sanāk, ka parādot pagrieziena signālu, varam droši laist ''pa kreisi"? Domājams, daudzi neuzticīgi partneri lasot šo aizdomāsies kā tad lai dzīvē parāda ''pagrieziena signālu'', jo augsti godātais CSDD šādu rīcību taču uzskata par normālu.



''Aplī pārkārtojamies, lai atstātu labu pirmo iespaidu.'' Un video divi vīriešu dzimtes pārstāvji seko sievietei apļveida kustībā. Pie tam, viens no vīriešiem ir acīmredzami melns. Pareizi ir, drīzumā uz ceļiem tādu būs ka biezs, sevišķi, ja turpināsies ''Mēs darītu tāpat'' un citu tolerances akciju popularizēšana.



"Neguļam pie zaļās gaismas". Tātad pie dzeltenās un sarkanās varam gulēt droši?

"Nemainām joslas kā zeķes"! Normāli cilvēki zeķes maina reizi dienā! Iedomājamies, vienu pārkārtošanos uz ceļa dienā, vairāk nedrīkst!




''Tāpēc dzīvosim saticībā, līdz krustojums mūs šķirs.'' Kā tad! Sanāk, ka CSDD krustojumu asociē ar nāvi. Protams, ja braukāsim ar austiņām uz ausīm, laidīsim pa kreisi, zīmēsimies apļos, gulēsim pie sarkanās un dzeltenās gaismas, un joslas mainīsim tikai reizi dienā, tad jebkurš krustojums kļūs par nāvējošu ikvienam.


Galvenā ziņa, kuru pasniedz kampaņas idejas autori - vai nu viņi uzskata, ka visa sabiedrība ir TĀDA, vai arī paši ir TĀDI un tad tomēr ir vēl cerība, ka tik traki nav.

 

Autors: acgarni.com

 

Related Posts

See All
Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page