top of page

Vai pasūtījuma izņirgāšanās par Ansi Ataolu tiešajā ēterā?



Šeit mēs neko daudz piebilst nevaram. Ja tā saucās objektīva žurnālistika, ceturtā vara, tad ir ļoti žēl šīs valsts. Tas Frederiks - Ozols tik ļoti tendenciozi bruka virsū Ansim, ka godīgi sakot - pretīgi skatīties. Un, mūsuprāt, tieši tas arī ir iemesls, kādēļ jo vairāk esam Anša pusē. Ja viņa pusē nebūtu patiesības, tad sistēma tā nenopūlētos un visādi Frederiki - Ozoli viņu necenstos šādi pazemot. Jo par objektīvu žurnālistiku šo nu noteikti nosaukt nav iespējams.

Bet tāda ir oficiālās varas pēdējā laika taktika. Viņi vienkārši uzbrūk jebkuram oponentam, apvainojot nekorektā rīcībā, melos un sazin kādos grēkos vēl. Piemērs bija Ķuža uzbrukums Ekvadoras policijai LTV raidījumā ''1:1'', kur viņš uzdrošinājās pateikt, ka Ekvadorieši rīkojušies nekorekti un nepieklājīgi nopublicējot ziņu, ka mūsu policisti nez kādēļ atraduši par četrām briketēm kokaīna mazāk, nekā tur vajadzējis būt. Un vai tiešām kāds Rēders tagad paprasīs arī Ekvadoras policijas viedokli, jo tas taču būtu tikai korekti no žurnālistikas viedokļa. Tieši tā pat izrīkojās Frederiks ar Ansi, neļaujot pateikt savu domu līdz galam, izmantojot visu pieejamo ''žurnālistiskās demogoģijas'' arsenālu, lai tikai panāktu sev vēlamo. Un "apbrīnojamā kārtā" tas tieši sakrīt arī ar sistēmas vēlmēm. Vai, cik "neatkarīgi" mums tie žurnālisti...

Un noslēgumā vēlreiz - mēs nemudinām uz nemieriem, grautiņiem utt. Mēs tos noteikti neatbalstām. Bet, ja jau viņiem tik ļoti vajag pataisīt kādu par vainīgu, tad tam ir iemesls. Sistēma jūt, ka viņai nav taisnība. Un tad nu ar visiem saviem administratīvajiem kā arī represi'vajiem resursiem, mēģina iedzīt cilvēku galvās domu par to, ka atkal jau - sistēma rīkojusies tiesiski un likumīgi, bet Ansis neprot pat lasīt (kas laikam cilvēkam ar vairāk nekā augstāko izglītību ir neiespējami). Un būs taču, kas tam patiešām noticēs.

P.S. Iejūtīgais, likumpaklausīgais Frederiks - Ozols jau varēja izdzirdot, ka Anša tēvs nonācis slimnīcā ar insultu, vismaz novēlēt labu veselību un izturību. Tā vietā viņš tendenciozi vilka uz to, ka pie šīs situācijas vainīgs esot pats Ansis ar savām izdarībām. Piedodiet - tiešām pretīgi.

 

Autors: acagrni.com

 

Related Posts

See All
Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page