top of page

www.acgarni.com paziņojums



Paziņojam, ka pagājušajā naktī ir mēģināts uzlauzt acgarni.com veidotāja Māra Bērziņa kontu sociālajā tīklā Facebook. Ņemot vērā pēdējā laikā pagaidām vēl nepubliskotās, bet veiktās darbības, ir pamats uzskatīt, ka šī nav bijusi vienkārša sakritība. Mērķis šādām darbībām varētu būt mēģinājumi Māra Bērziņa vai acgarni.com vārdā nopublicēt kādu kompromitējošu informāciju, lai pēc tam jau varētu tiesiskā ceļā vērsties pret mums. Resp. (p)iemest tur ko prettiesisku un sodāmu. Lai izvairītos no tālākām iespējamām provokācijām, paziņojam, ka neesam plānojuši un nekad arī neesam rīkojušies prettiesiski, negrasamies aicināt ne uz kādu vardarbību, nepamatoti aizskart kādas personas, uzņēmuma un/vai valsts/pašvaldību iestādes godu, cieņu, slavu, reputāciju, materiālas vērtības, finanses, valsts stabilitāti un/vai drošību un tamlīdzīgām darbībām. Mūsu mērķis ir tikai un vienīgi atjaunot reālu, patiesu tiesiskumu, nevis tā imitāciju Latvijas Republikā.

Esam arī vērsušies pie sociālā tīkla Facebook, pēc konsultācijas ar cert.lv speciālistiem, lai noskaidrotu, kurš un kādēļ ir mēģinājis šo kontu uzlauzt. Pēc informācijas saņemšanas cert.lv noskaidros personu/as, kuras mēģinājušas ielauzties. Pēc šīs informācijas saņemšanas mēs izvērtēsim, vai ir pamats vērsties tiesībsargājošās iestādēs.

Nevienam acgarni.com nav piemetusies paranoja, mēs zinām ko un kāpēc darām, un tādēļ nodrošināmies ar šo paziņojumu. Arī Jūs jau tuvākajā nākotnē to uzzināsiet, jo atšķirībā no lielajiem medijiem, mūs cenzēt nav iespējams. Ja nra.lv šonedēļ nenopublicēs interviju, kuru sniedzu Viktoram Avotiņam (solīja šonedēļ), tad to izdarīsim mēs paši šeit un ne tikai šeit.

 
 

Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page