top of page

Gundars Rēders un Ints Ķuzis raidījumā ''1:0''!


https://pbs.twimg.com/media

Zinot acgarni.com izteiktās simpātijas pret ķenerāli Guzi, kā viņu iesaukuši mēs, ir tikai likumsakarīgi, kā šīs viņa atklāsmes nespēja palikt nepamanītas arī mūsu portālā.

Un likumsakarīga ir arī pie raksta ievietotā fotogrāfija, jo izskatās, ka ir vēl arī trešā alga - četras briketes ar augstākās klases kokaīnu. Kura tirgus cena mazumtirdzniecībā ir ap 200 000 EUR! Un tā nav nekāda mazā nauda. Iespējams, tieši tādēļ arī tik agresīvs ķenerāļa uzbrukums Ekvadoras kolēģiem. Tas tiešām atgādina tāda maza puišeļa aizvainojumu, kad tas pieķerts zogot konfektes un pa kluso tās bāžot aiz vaigiem. Kuri, starp citu, ķenerālim ir visai iespaidīgi.

 

"Ekvadoras policija uzvedas ļoti nekorekti," norāda Ķuzis. Viņiem nebija nekāda pamata nākt klajā ar šo paziņojumu, un ar mums tas nebija saskaņots."

"Šajā lietā mēs esam procesa virzītāji, un tikai ar procesa virzītāju atļauju šādas lietas drīkst darīt." Ints Ķuzis arī atklāj, ka Valsts policija ir izteikusi savu neapmierinātību par Ekvadoras tiesībsargājošo instanču darbību publiskajā vidē, informējot par šo gadījumu.

Valsts policijas priekšnieks stāsta, ka šajā operācijā bija vairāki sadarbības partneri, viens no tiem - Ekvadora. Taču informācija par aizturēšanu un notikušā detaļām "nebija izpaužama medijos". "Tas bija ļoti nekorekti no policijas starptautiskās sadarbības viedokļa."

 

Vai tikai patiesībā šīs ķenerāļa atklāsmes nebija saistītas ar to, ka kāds no viņa padotajiem ar vai bez vadības ziņas ir paņēmis nelielu prēmiju sev un nejaukie (patiesībā jau godīgie) Ekvadoras kolēģi atklāti paziņoja par šo nesmukumu? Nav zināms vai šīs 4 dienas nebija vajadzīgas lai sistēma īstos kravas saimniekus noslēptu un pie reizes "nočieptu" šīs 4 briketes. Viss kā vienmēr noslepenots. Un vēl, esam gandrīz pārliecināti, ka ķenerālis ar spīdošajiem uzplečiem tāpat aizskries pie jaunuzceptās valdības un pieprasīs prēmijas sev un darbiniekiem par paveikto "milzīgo" darbu. Un par tām pazudušajām briketēm atcerēsies varbūt tikai tie politiķi, kuri Latvijas tirgum neparedzēto sniedziņu lietos paši. Plebejiem taču neatdosi. Un tiem nav arī naudas.

Visbeidzot, ne jau velti īsi pirms pirmās reklāmas pauzes Rēdera kungam nācās konstatēt apmēram šādi: ''Neko jaunu šajās lietās Jūs mums neatklājāt...'' Tad kāda vēr†ība šādai amatpersonas intervijai ? 0, jeb -1 ?

 

Autors: acgarni.com

 

Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page