top of page

Acgarni.com izveido grupas sociālajos tīklos


Esam izveidojuši slēgto grupu acgarni (saite zem vārda) sociālajā tīklā Facebook. Tās būtība nav kādam slēgtam personu lokam dot pieeju papildu informācijai. Būtība ir - tajā varēsim mazliet brīvākā atmosfērā padiskutēt par tām lietām, kuras zināmu apsvērumu dēļ nepubliskosim seriālā. Kā arī atbildēsim uz visiem jautājumiem. Būs tiešraides, video, raksti, aptaujas. Zināmā mērā tā ir atgriezeniskās saites veidošana ar mūsu skatītāju. Apstiprināsim jebkuru, kurš vēlēsies pieteikties grupai. Taču, ņemot vērā specifiku, teiksim tā : ''Mēs uzticamies jebkuram cilvēkam, taču līdz tam brīdim, kamēr viņš pirmo reizi pievils''. Otrās reizes šeit nebūs, jo jau tagad saprotam cik daudz nelabvēļu esam ieguvuši runājot par tik neērtām lietām.

Pie viena izveidojām arī WhatsApp grupu (saite zem vārdiem) ''Latvijas Republikas Vārdā'', kurā varat daudz ērtāk un anonīmi redzēt jaunākās ziņas saistībā ar seriālu, ātrāk noskatīties jaunākās seriāla sērijas un ērti pārsūtīt tās saviem draugiem un paziņām. Kā bonusu šai grupai piedāvājam iespēju jaunākās sērijas noskatīties jau tūlīt pēc to samontēšanas. Parasti iepriekšējās dienas vakarā.

WhatsApp grupu nolēmām izveidot pēc tam, kad ievērojām, ka ar seriāla sērijām cilvēki sākuši dalīties tieši šajā aplikācijā. Jo tikko sākām publicēt seriālu tas parādījās lapas statistikā, kuru protams mēs redzam. Ko lai saka. Laikam jau tomēr tā ir drošāk, nekā spiest atklātu ''Like'' vai ''Share'' sociālajos tīklos. Bet labā ziņa - cilvēki tomēr sāk dalīties biežāk un vairāk.

 

Autors: acgarni.com

 



Related Posts

See All
Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page