top of page

Lētie vinķelīši + pieliktās bikšeles = pilna saskaņa ?


Šī nebūt nav plānota politiskā reklāma kādam konkrētam politiskajam spēkam, bet gan mūsu skatījumā - melu atmaskošana. Šos melus izplata teju visi Latvijas MDL (masu dezinformācijas līdzekļi) un teju visas politiskās partijas. Un tie visi tā vai citādi vērsti pret vienu - politisko "pastarīti" (kā to labpatiktos redzēt MDL & Co.), ar gana skaļu un labi nostādītu balsi - "KPV LV". Visi politbiznesa pārstāvji šķiet tik smagi aptaisījušies, ka to vien tik kladzina kā ''krievi nāk'' (aizmirsuši ka sen jau atnākuši...) un tamlīdzīgi. Uz šī fona, ilggadējie šī saukļa neoficiālie īpašnieki "NA" izskatās kā tādi nopērti bārenīši. Vajadzēja "NA" pieteikt autortiesības uz šo saukli jau laikus, citādi jaunie un ievērojami skaļākie politbiznesa jaunpienācēji (lai gan par tādiem grūti nodēvēt piemēram "Attīstībai/PAR"), nu jau pārspļāvuši vecos politiskās vistu kūts dalībniekus - gan kladzināšanas intensitātē, gan tās skaļumā, gan aiz sevis atstāto čupu apjomā...

Bet tagad pievērsīsimies ne tik senai un mazliet senākai pagātnei. Valda uzskats, ka politiskās atmiņas mūsu tautai pietiek tikai tik daudz kā pusgadam. Tas nozīmē, ka pusgads paiet un tiek aizmirstas visas sagvelztās un sasolītās muļķības. Bet nu jau Latvijas vēlētājus mēģina piespiest stipri pārspēt savas politiskās atmiņas īsuma rekordus. PIRMS NEPILNA MĒNEŠA Rīga TV24 ēterā viens no jaunizceptās "Attīstībai/PAR" partijas biedriem TV kastes tiešajā ēterā pateica to, ko tagad jau paša partija inkriminē "KPV LV"! Skatāmies šo video:

Tātad tieši "Attīstībai/PAR" pārstāvis skaidri un gaiši saka, ka viņš būtu gan par 9.maija svinībām un tās pat dedzīgi atbalstītu, piemēram, gan noliktu vainagu pie "uzvaras" pieminekļa Pārdaugavā, gan pilnā nopietnībā vēlas, lai valdībā nonāktu neviens cits, kā tagad paša partijas līderu itkā tik ļoti nīstā "Saskaņa"! Interesanti, kādēļ gan žurnālists neuzdeva šim "mākslas spīdeklim" jautājumu - ko gan viņš domā par 16.martu un latviešu leģionāriem? Nu jā, pareizi, tas taču tomēr ir tikai MDL... Varbūt vēl izrādītos, ka liberāli domājošais Bikšes kungs mēģinātu ar visām savām biksēm uzsēsties uz diviem krēsliem vienlaikus un paziņotu, ka arī šie svētki ir svinami? Visticamāk jau ka tomēr nē, jo liberāļiem nav pieņemamas jebkādas nacionālā pašlepnuma izpausmes. Te nu viņiem bikšeles pilnas..., tikai ne to! Tie drīzāk nosauktu vēl sirmos kungus (kuri solīdi atzīmē savu gadadienu - bez alkohola, lielkrievu militārās, politiskās, pseido-patriotiskās atribūtikas un citām 9.maija pie Pārdaugavas staļinekļa svinētajām "uzvaras dienas" orģijām raksturīgajām pazīmēm), par fašistiem, nacionālistiem un ekstrēmistiem. Un ar to arī viss. Partija pēc tam jau varētu mēģināt ''atsmērēties'' ar tekstu, ka šis kungs ne tuvu nav noteicošais partijas kopējās politikas veidošanā. Bet pietiek ieskatīties tikai CVK (Centrālā vēlēšanu komisijas) mājas lapā publicētajos kandidātu sarakstos un kļūst skaidrs, ka šis ne tikai nav no tiem pēdējiem cilvēkiem partijā, kurš grasās tikt pie siles un vest valsti šajā virzienā. "Attīstībai/PAR" Zemgales saraksta OTRAIS numurs! Piekāpjoties vien tādam politikas "smagsvaram" ("jaunajai" sejai) kā Ilze Vinķele no tā saucamā "Viņķeļu grupējuma", jeb "PAR". Viena no DEVIŅIEM Viņķeļiem "PAR" rindās un pirmā no diviem šajā vēlēšanu listes topā!

Un šeit mēs nonākam pie nākamā video, kurā mūsuprāt galvenais secinājums ir - tieši pirmie numuri ir tie, kuri nosaka "Attīstībai/PAR" politiku un līdz ar to, ir maz ticams, ka šim Bikšes kunga izteikumam ir daudz dziļākas saknes, nekā mums varbūt to gribētos vai nekā to pasniedz pati partijas spice. Video fragments no "Rīga TV 24" raidījuma ''Kārtības rullis'', kuru iesakām noskatīties arī pilnā apjomā.

Tas cik pamatīgi, pavisam citā svara, izglītības un pieredzes kategorijā esošā, un pavisam citu skolu izgājusī Kreituses kundze nomazgāja "daudzsološo" politiķi Viņķeli, jau redzēt vien ir ko vērts! Viņķelei vēl tik trūka apraudāties, uz ko, kā jau zināms, šī dāma ar tik skaisto uzvārdu ir varen naska. Jāiesaka izmest viņķeli uz bodi pēc kāda viņķelīša - lai stresu noņemtu...

Bet punktu tam, kurš tad tieši visticamāk varētu sadarboties ar "Saskaņu" pieliek pats "Attīstībai/PAR" galvenais cilvēks šajās vēlēšanās - Vidzemes saraksta līderis Artis Pabriks. Kura politiskā karjera patiešām vairāk atgādina ''pasaules senākās profesijas pārstāvja'' karjeru. Pa kādiem politiskajiem matračiem šamais tik nav izmeņģējies... To patiešām paviršāks lasītājs varētu būt piemirsis, jo tas notika 2011.gada 1.oktobrī. Taču to nevar izdzēst no Interneta, var jau mēģināt, bet, acīmredzot nevajag. Kuram un kādēļ? Tas jau ir cits jautājums. Bet jautājums par to kādi ir partijas "Attīstībai/PAR" īstie mērķi paliek atklāts. Jo "dziļāk mežā", jo vairāk jautājumu!

 

''Zatlera Reformu partijai "ZRP" pieņemot lēmumu koalīciju veidot kopā ar "Saskaņas centru" (SC), "Vienotībai" tam ir jāpiekrīt", pauda "Vienotības" pārstāvis, aizsardzības ministrs Artis Pabriks.

"Ja "ZRP" uzstāj, ka jāiet koalīcijā ar "Saskaņas centru", "Vienotībai" būs jāpiekrīt, jo citādi tiek pārtraukta politiskā turpinātība," norādīja Pabriks. "Savukārt "ZRP" jāuzņemas politiskā atbildība par šo soli," viņš piebilda.

 

Un to apgalvo neviens cits, kā tobrīd Latvijas aizsardzības ministrs? Pie tam veiksmīgi šo bumbiņu pārsviežot citas partijas lauciņā! Bet fakts ir un paliek fakts - tieši "Attīstībai/PAR" vairāki redzamie politiķi ir izteikušies par iespēju un pat nepieciešamību veidot koalīciju ar "Saskaņu". Un Bikšes kunga izteikumi tikai apliecina to, ka šī vēlme ne vienam vien no šīs apvienības līderiem nav pārgājusi joprojām. Vai patiešām kādam vēl ir kādi jautājumi, kurš tad dosies koalīcijā un veidos valdību kopā ar "Saskaņu"?

Par visādiem Šleseriem un citiem dažādu MDL sapņiem tikai atgādināsim, ka bija arī tāda ''premjeru partija'', kura mūsuprāt bija samērā cieši saistīta ar "Latvijas Attīstībai" tagadējo ietekmīgo biedru, kurš ir bijis kasieris un pelēkais kardināls ne šajā partijā vien. Bet tās jau tikai tādas sakritības vien.

Mums jau nu drīzāk šķiet, ka šeit pats zaglis brēc - ķeriet zagli un iesakām apskatīties uz visu šo situāciju no mūsu skatu punkta, tātad ačgārni!

 

Autors: acgarni.com

 


Related Posts

See All
Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page