top of page

46. sērija. No kā baidās Straumes kungs, jeb "peldam pa straumei''?


Zemguss Zaharāns, diena.lv


Labdien.

Vērīgākie būs ievērojuši, ka gandrīz nedēļu acgarni.com mājaslapa nedarbojās ierastajā režīmā. Bet nu esam atpakaļ. Neiesim patreiz vērpt kaut kādas sazvērestību teorijas - kādēļ sanāca šāda kļūme. Vienīgais, ko pateiksim ir - tā neradās mūsu vai servera uzturētāja vainas rezultātā. Mēs visu esam sapratuši un izdarījuši vajadzīgos secinājumus.

Tagad par aktualitātēm, kuru šajā laikā arī nav bijis maz. Pakāpeniski aug to cilvēku loks, kuri ir cietuši no Latvijas iekšlietu/tieslietu sistēmas un ir gatavi par to arī runāt. Jau tuvākajā laikā būs vēl dažas lietas, par kurām runāsim. Joprojām nav izdevies saņemt nekādu atbildi no Jēkaba Straumes un viņa vadītā KNAB, lai arī LR-1 tiešajā ēterā šis kungs tādu ir apsolījis. Vēl vairāk - uz vairākkārtīgu jautājumu Twitter'ī šis kungs tā arī neatbildēja. Ne emocionāli (kā tas bija par Askolda Kļaviņa lietas informācijas ''nesaturēšanu''), ne arī bez jebkādām emocijām, kā tas pieklātos šāda ranga ierēdnim un viņa vadītajai iestādei. Rodas iespaids, ka valsts istitūcijas ieņēmušas tādu kā ''pamuļķu'' lomu un pat nedomā atbildēt uz pamatotiem jautājumiem. Nekas Straumes kungs - tiek gatavots jau nākamais iesniegums. Turaties!

Vēl ievērības cienīgs notikums bija mūsu raksta pārpublicēšana pietiek.com. Tieši pēc tam arī sākās dīvainības ap mājaslapu, kuras beidzot ir veiksmīgi novērstas. Šajā situācijā gribētos uzdot pavisam retorisku jautājumu: ''Vai Jūs cienījamie tiešām nesaprotat, ka ar šādu rīcību radat mums papildu reklāmu, nevis kaut ko nobremzējat?'' Atgriežoties pie šī raksta pārpublicējuma - visiem ''labvēļiem'' derētu apskatīties uz raksta noslēgumā redzamajiem vērtējumiem. 247 plusi un tikai 9 mīnusiņi! Vai tiešām Jums cienītie šī attiecība neizsaka neko? Pat, ja Jums izdodās kaut kā kaitēt mums vai citiem, kuri nebaidās runāt patiesību - vai tiešām domājat, ka spēsiet to visu noslēpt? Tiešām?

Bet lai nu paliek. Pēc zināmās alegorijas nolēmām izmantot raidījumu ''Krustpunktā'', lai līdzīgi nopratinātu arī VP "ģenerālisimusu" Ķuzi. Šoreiz nesanāca. Jautājums bija pārāk tiešs un iznīcinošs. Līdz ar to, Tomsona kungs to pat šķiet neuzdrošinājās nolasīt... Bija tāda īsa pauze un klusums ēterā..., un tūlīt pēc tam "ģenerālisimuss aizskrēja darīšanās". Varbūt kas piemetās? Tik nieka desmit minūtes knapi izturēja... Parasti jau pusstundu tomēr kaut kā izvelk. Bet šoreiz ne, šreiz aste kājstarpē un prom vīriņš bija.

Tas ko ar šo gribējām pateikt - brīdis, kad adatu maisā vairs nenoslēpsi, strauji tuvojās. Ne tikai jums sistēmā uzrodās kompanjoni un ne tikai jums tur ir iespējas kaut ko darīt. Arī mums rodās jauni un jauni domubiedri, kuri visi ir cietuši no viena - totālas sistēmas nekompetences un noziedzīgas (bez)darbības. Cik ilgi jūs vēl izturēsiet? Mūsu prognoze ir, ka vēlēšanas savos siltajos krēslos diez vai sagaidīsiet. Un runa ir par šīm - trīspadsmitās Saeimas vēlēšanām, kuras notiks jau šī gada 6. oktobrī.

 

Autors: acgarni.com

 

Related Posts

See All
Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page