top of page

Šadurskis ar Krūmiņu iesaka, kad labāk nodarboties ar seksu!


supershirtguy.com

Diskusijā par skolas gaitu sākšanu no sešu gadu (vecuma?) politiķi nolēma mudināt vecākus bērnus pasaulē laist gada sākumā. Kas tas tagad ir? Nu jau mēģināsim pat pašu vecāku vietā plānot ģimenes pieaugumu, iesakot, kad tad būtu labāk?

Skolā vienā klasē nereti ir bērni, kuriem ir pat vairāk nekā viena gada vecuma starpība. Un, raugoties caur sporta prizmu, tie, kuri dzimuši gada pirmajā pusē, esot priviliģētākā stāvoklī. Pareizi, attīstīsim profesionālo sportu jaunā līmenī! Un tam nu tagad pakārtosim visu, pat to, kad vecāki drīkstēs nodarboties ar seksu, kad nē! Jaunais Latvijas attīstības vektors ir nosprausts. Beidzot!

 

Varis Krūmiņš

Saeimas deputāts, ZZS


Sportā ir tā, ka pamatā ir dzimšanas gads. 1. janvāris – 31. decembris. Un pārējā dzīvē tā nav? Un visi bērnu vecāki, kuri grib, lai viņu bērns sportā daudz ko sasniedz un tālu tiek, saka – nu, lūdzu, piedzimsti pirmajā janvārī vai otrajā vai janvāra sākumā. Vispār jau tie, kuri to grib, arī lieliski zin, cik ilgs ir grūtniecības periods cilvēkam! Jo tad reāli tu būsi par gandrīz gadu vecāks par tiem, kuri ir dzimuši gada otrajā pusē. Jūs nevarat iedomāties, kāda ir šī fiziskās sagatavotības atšķirība, nenormāla. Un neviens no treneriem to neredz? Krūmiņa kungs, Jūs taču arī bijāt treneris. Jūs tiešām neredzējāt?

 

Kārlis Šadurskis

izglītības uz zinātnes ministrs, ”Vienotība”


Tiesa, bija dažas pieejas. Un par to es gribētu pakonsultēties ar Parādnieka kungu – vai mēs nevaram diferencēt bērnu pabalstus atkarībā no dzimšanas laika. Šadurska kungs - vai tā neizklausās pēc valstiski inspirētas diskriminācijas? Nu, tiem bērniem, kas dzimst pavasarī, dot lielākus bērnu pabalstus nekā tiem bērniem, kas dzimst rudenī. Tā, stop! Pēc Krūmiņa kunga priekšlikuma vecākiem mērķtiecīgi jānodarbojās ar seksu aprīlī vai maijā, savukārt, Jūs piedāvājat par priviliģētiem padarīt tos, kuri to darīs augustā vai septembrī! Tādā veidā vecākus stimulēt plānot sava bērna dzimšanu vairāk uz pavasara pusi. Labāk būtu domājuši par to, kā stimulēt vecākus vispār laist pasaulē bērnus, nevis norādīt viņiem laikus, kad to darīt būtu ''vēlamāk''. Un vēl finansiāli diskriminēt tos, kuri negrasās savas atvases laist profesionālajā sportā, bet, piemēram, audzināt inženieri, mākslinieku vai kādu citu ar sportu nesaistītas profesijas profesionāli. Ja profesionālos sportistos mūsu izglītības ministrs saskata Latvijas nākotnes potenciālu, tad acgarni.com kļūst ļoti bažīgi par šīs valsts nākotni.

P.S. Interesanti, ko šāda scenārija gadījumā darītu mūsu dzemdību nami. Ja visi vecāki sāktu laist pasaulē savus mazuļus vienu, divus mēnešus gadā? Pārējā laikā tiktu klapēti ciet un tad šajos divos mēnešos nespētu uzņemt dzemdēt gribētājas. Tad nu Veselības ministrijai būtu iespēja ieviest ''dzemdētāju kvotas'' vai ko tamlīdzīgu. Ministre mums gana žiperīga, lai ko tādu izdomātu.

 

Autors: acgarni.com

Avots: skaties.lv

 

Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page