top of page

Vai Latvijas valsts ir nobijusies no Anša Ataola Bērziņa?


www.infonetiowa.org

Šodien pēcpusdienā medijos parādījās ziņa, ka viens no visu laiku ''bīstamākajiem'' Latvijas valsts ienaidniekiem Ansis Ataols Bērziņš beidzot tiks attransportēts atpakaļ uz dzimteni un valsts varēs ar pienākošos bardzību ķerties pie ''noziedznieka un bīstamā recidīvista'' sodīšanas. Spriežot pēc medijos minētā bīstamo ''noziedznieku'' bija plānots atgādāt ar lidmašīnas reisu, kurš lidostā ierastos plkst. 22:40.

 

''2009. gada 13.janvāra Vecrīgas grautiņu krimināllietā notiesātais Ansis Ataols Bērziņš, kurš pērn tika aizturēts Čehijā, iespējams, šodien plkst.22.40 tiks nogādāts Latvijā ar lidmašīnas reisu no Prāgas, liecina informācija Bērziņa sociālā tīkla "Facebook" profilā, kurā jau agrāk sniegtas ziņas par viņa gaitām.''

 

Mūsuprāt, ne jau nu pats Ansis raksta šo informāciju savā vārdā nosauktajā FB profilā. Taču loģiski būtu secināt, ka to dara kāds no viņam tuvajiem cilvēkiem. Līdz ar to ir skaidrs, ka arī šie cilvēki ir tikuši maldināti. Spriežot pēc laika, kad sociālā tīkla profilā parādījusies šī ziņa, šie cilvēki to zinājuši vismaz ap pulksten 13:00.


Lidostas Rīga mājaslapā tiešām parādās minētais reiss, taču, cita starpā, šodien paredzēts vēl viens reiss no Čehijas galvaspilsētas Prāgas. Tā nolaišanās Rīgā bija plānota plkst. 11:45. Sarakstā parādās arī vakara reiss, taču tas kursē tikai sestdienās.

Taču jau pašā vakarā, apmēram trīs stundas pirms plānotās Anša atgriešanās dzimtenē, cits medijs nāk klajā ar paziņojumu, ka ''noziedznieks'' pa kluso nogādāts Rīgā jau pa dienu. Tātad viņu atveda ar rīta reisu.

 

2009. gada 13. janvāra Vecrīgas grautiņu krimināllietā notiesātais Ansis Ataols Bērziņš jau piektdienas rītā no Čehijas pārvests uz Latviju, vēsta LTV.

 

Mums radās divi loģiski jautājumi uz kuriem prasītos saņemt atbildes, lai gan skaidri saprotam, ka tādas netiks sniegtas, tādēļ ļaujam gan lasītājiem, gan sev pašiem nodarboties ar brīvu atbilžu interpretāciju.

Pirmkārt, kam gan pieder šis FB konts? Ja Anša vecākiem vai tuvajiem cilvēkiem, tad ir pilnīgi skaidrs, ka daža laba iestāde ir vai nu apzināti dezinformējusi radiniekus par pārvešanas laikiem, vai arī piespiedusi tos ''sadarboties''. Ja tas pieder kādai no drošības iestādēm, tad nu gan paliek skumji padomājot vien, ka nodokļu maksātāju resurss tiek tērēts šādām ''izklaidēm''.

Un otrkārt, ar kādu mērķi ir tikusi dezinformēta sabiedrība? Mūsuprāt, vispārējā atmosfēra valstī ir tik sprādzienbīstama, ka drošībnieki iespējams bija nobažījušies, lai Ansi lidostā nesagaidītu tik pat liels vai pat lielāks bars atbalstītāju, kā sagaidot mūsu olimpiešus. Un tad, ej nu sazini, kā tas viss vēl beigtos. Ja vēl saniknotā tauta ķertos klāt ''tax free'' veikaliem lidostas teritorijā, tad kur gan savu ''beznodokļu'' alkoholu un citus labumus iegādātos mūsu valsts varenie, kuri šķiet vienīgie vairs kaut kur lido. Ja neskaita emigrējošos bāleliņus, kuriem nepietiek naudas pat tam.

Katrā ziņā, ja esat piemānījuši pat Anša radiniekus un tuvos, tad tas ir vairāk nekā zemiski. Un vēl, mūsuprāt, Jūs esat ļoti nobijušies, ļoti...

 

Autors: acgarni.com

 

Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page