top of page

VID-ioti dzīro darba laikā?



Šodien sociālajā tīklā Facebook, netīšām uzskrējām virsū kādam postam. Daudz neko šeit nepiebildīsim, taču viens nu gan ir skaidrs. Ne viss ko darījuši VID darboņi ir likumīgi (ja tiešām lietots alkohols darba laikā). Labi vēl, ka cik var saprast - samaksājuši vismaz. Bet tas, ka šie terorizē mazos uzņēmējus gan ir nepieņemami. Patiesībā jau terorizē arī lielos. Un kādēļ? Tādēļ, ka paši saputrojās (mēs negribējām rakstīt rupjo versiju) meistarībā un lika uzņēmējiem par bargu naudu iepirkt vēlāk nekam nederīgus kases aparātus, kurus tagad lepni visiem ņem nost, jo nespēj pārbaudīt uz vietas?

Vai gan tādai būtu jābūt attieksmei pret biznesu? Un Jūs vēl gribat, lai kāds labprātīgi maksā nodokļus? Vairāk arī šeit neko nekomentēsim, taču godīgi sakot vairāk ticam šī posta autoriem nevis tiem skaistuļiem, kuri redzami raksta titulbildē. Lūk ko savā Facebook profilā ierakstījusi tā autore:

''Cienījamie uzņēmēji!!! Esiet modri !!! Pa Rīgas pilsētu staigā divi kungi un kundze ēd šašlikus dzer ar prieku “Užavas” alu - tēlo ka superīgi aktieri ka viņi ir klienti bet tikai tad kad ir kārtīgi iedzēruši “darba laika” pēc plkst. 21-30 uzrāda savas apliecības. Jā jā tie ir VID darbinieki!!! Mūsu bārā viņi labprāt iztērēja Mūsu nodokļu naudu apmēram 20 eiro!!!

O jā bet 12. 04. 18 . ieradās otro reizi un ar lielāko prieku noņēma kases aparātu ko mēs nopirkām vasarā par 300 eiro kad mainījās likumi!!! Mēs ar vīru esam 1. un 2. grupas Invalīdi!!!!! Vēža slimnieki es un mans vīrs strādājam katru dienu!!! Lai nesēdētu pie baznīcas ka ubagi!!!! Vai tiešām tie cilvēki kas godīgi strādā un pelna paši saviem spēkiem ir vislielākie noziedznieki???????''

Godīgi sakot, mēs patiešām labprāt ieskatītos šo ierēdņu godīgajās acīs un pavaicātu - vai Jums kauna nav?

 

Autors: acgarni.com

 

Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page