top of page

Tautai, kas nezina vēsturi, nav nākotnes!



Šodien IR Latvijas Republikas okupācijas diena. Taču, kā redzams pievienotajā video, NEVIENS Latvijas Masu Dezinformācijas Līdzeklis (MDL) nav uzskatījis par vajadzīgu par to pat ieminēties. Mums kā šīs valsts patriotiem, tas šķiet absolūti nepieņemami. Lūk izvilkums no Wikipedia par vienu no visdrūmākajiem Latvijas vēstures datumiem 1940. gada 17. jūniju.



Savukārt, video noslēgumā ir kāda mūsu lasītāja iesūtīts sižets par notikumiem vakardien kādā Jūrmalas autobusā. Nezinām kā šobrīd, taču savulaik Vācijā šī kundzīte (pareizāk būtu teikt ''hamlo'') par katru necenzēto vārdu saņemtu naudas sodu. Un summa noslēgumā sanāktu visai iespaidīga. Zīmīgi, ka beigu beigās pat daži krievvalodīgie pasažieri neiztur šo lamāšanos viņu ''mātes valodā'' un aizrāda acīmredzami par daudz "uz krūti paņēmušajai" pasažierei. Bet ko mēs latvieši? NEKO! Jo mēs pat nepievēršam uzmanību tam, ka šādi paši ''hamlo'' savulaik tika okupējuši mūsu valsti. Un dzērumā mēs konkrēti redzam viņu īsteno dabu un būtību. Taisni vai gribās kliegt - attopieties reiz!

Bet vai tad tas notiks? Mēs taču esam tik toleranti un demokrātiski, ka ļaujam ''taisīt sev uz galvas'' katram, kuram nav slinkums to darīt.

 

Autors: acgarni.com

 


Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page