top of page

33. sērija. Speciālizlaidums. Mazs cinītis tiešām gāž lielu vezumu



Kā jau solījām, šis būs savā ziņā seriāla ''speciālizlaidums''. Jo daudz kas ir noticis. Daudz kas, par ko ir vērts pastāstīt. Pirmkārt jau tomēr atgādināšu, par Gintas zobu problēmu. Tā joprojām nav atrisināta. Un sāp jau tikai vairāk. Tik ļoti, ka nu jau Ginta pat bija spiesta atcelt mūsu plānoto tikšanos 04.07.2018. Atgādinu, ka jālabo ir divi zobi un kopējā summa ir EUR 150,- taču ir panākta vienošanās, ka jau pie puses no šīs summas sāks zobus labot. Tātad ir nepieciešami vismaz EUR 75,- Man personīgi tikai pāris nedēļu laikā parādīsies iespēja kaut ko nopelnīt. Bet zobi Gintai turpina sāpēt un turpinās tikai vairāk. Tādēļ arī lūdzu Jūsu palīdzību. un jo ātrāk, jo labāk. Konta Nr. un PayPal saite būs raksta noslēgumā un arī video.

Tagad varam pāriet arī pie nākamās lietas par kuru gribējām pastāstīt. Daudzi man ir jautājuši kādēļ veidoju šo portālu un vai tam visam maz ir jēga un nozīme. Mana atbilde ir - šim projektam ir ļoti būtiska nozīme. Es apzinos, ka neviens cits medijs par šo visu nerunās. Ir izmēģināti visi iespējamie Latvijas mediji. Mūsu žurnālisti lieliski apzinās kāda mēroga sociālo sprādzienu var izraisīt ziņa, ka Latvijas valstij nāksies atzīt savu kļūdu un no ieslodzījuma atbrīvot Gintu. Māti, kura zaudējusi divus bērnus un finālā vēl nelikumīgi un noziedzīgi par to notiesāta. Un tagad jau esmu pārliecināts par to, ka nekādu pierādījumu jau realitātē nemaz nebija, tie bija viltoti vai izdomāti. Šo visu tikai apstiprina nu jau uzsāktās pārbaudes KNAB, visādi brīnumi ar ''stresa baterijām'' un kas tik vēl nav noticis manā dzīvē, kopš esmu iestājies par šīs nevainīgās sievietes atbrīvošanu. Un iesnieguma pieņemšana KNAB-ā un galvenais arī pārbaudes uzsākšana par tajā minētajiem faktiem (parasti KNAB-s meistarīgi atrakstoties) bija pirmā kauja, kuru uzvarējām, taču tā nebūt vēl nav uzvara visā karā. Šī uzvara būs. Es neatkāpšos un nepadošos. Un tieši acgarni.com ir milzīga nozīme šajā karā.

Pirms gada, kad vēl publiski nerunāju par pieļautajiem pārkāpumiem un parādījās tikai viena ziņa par to, ka ir šie jaunatklātie fakti, to vēl varēja arī noklusināt. Tā arī notika. Vairāk nebija nevienas ziņas par šo. Līdz šī gada martā sākām publicēt lietas absurdajā spriedumā minētos ''murgus'' un skaidrot sabiedrībai to, kas patiesībā notiek mūsu tiesībsargājošajā sistēmā. Un jau uz tagad iesniegto pamatoto iesniegumu par nelikumībām tiesneses I. Naruškas un citu iesaistīto amatpersonu rīcību, KNAB-am neatlika nekas cits kā atbildēt uzsākot pārbaudi. Tā, protams tiks vilkta un staipīta cik nu varēs. Par to mums ilūziju nav itin nekādu. Mūsuprāt, vismaz līdz vēlēšanām. Loģika dzelžaina - nav publicitātes, varam arī atsviest atpakaļ bez paskaidrojumiem. Tikko parādās kaut neliela, tomēr publicitāte, tā to vairs darīt nevar.

Un pagājušajā nedēļā saņēmu ziņu par vēl vienu it kā ''mazo'' uzvaru. Jau kādu brīdi savā seriālā runājam arī par otru ''tiesiskuma deFektīvstāstu'' - Mangaļsalā, mūsuprāt, noslepkavotās Sintijas Bāliņas lietu. Kurā VP sava idiotisma (atļauts apzīmējums, to ir apstiprinājusi Saeimas Ētikas komisija) un neiedomājamās nolaidības dēļ saskatīja tikai ''Nelaimes'' gadījumu. Kad Sintijas ģimene beidzot iepazinās ar patiesajiem lietas materiāliem, nebija vairs ne mazāko šaubu - meitene tikusi nogalināta. Tika uzrakstīts protests un tas iesniegts prokuratūrā. Tā tad arī ir jau otrā kauja, kurā, mūsuprāt arī ar acgarni.com palīdzību izdevies izcīnīt uzvaru. Jo prokuratūra vairs nevarēja atrakstīties un ir spiesta ATJAUNOT IZMEKLĒŠANU SINTIJAS BĀLIŅAS LIETĀ! Dokumentu, kurš to apstiprina publicēsim, ja ģimene un juristi uzskatīs to par nepieciešamu. Bet šo vēstuli esam redzējuši un tas tā patiešām ir noticis. Lai vai cik maz cilvēku mūs nelasītu, esam pārliecināti, ka ''tie, kuriem vajag'' to dara regulāri. Un šīs it kā ''mazās uzvaras'' patiesībā ir grandiozas, ņemot vērā pieejamos resursus. Tā kā mums ir ar ko lepoties un ir par ko runāt. Ir vēl dažas lietas, par kurām esam uzzinājuši kopš esam uzsākuši šīs publikācijas. Cilvēki paši vēršas pie mums. Patiesībā jau es esmu viens. Un šī portāla veidošana un uzturēšana arī prasa līdzekļus. Ne tos mazākos. Apzinos, ka viņš ir mazliet lēnāks nekā es to vēlētos, jo ir veidots uz platformas, kura tomēr nav paredzēta šāda apjoma portāliem. Tas tiek risināts, taču notiek ļoti lēni. Tiek programmēta jaunā mājaslapa. To ir uzņēmies paveikt kāds mans labs draugs no darba brīvajā laikā. Un dara viņš to bez samaksas. Līdz ar to, nevaru viņam uzstādīt kaut kādus termiņus vai noteikumus. Varu tikai teikt lielu paldies. Protams, ja varētu šim cilvēkam samaksāt, viss notiktu krietni ātrāk. Kāds cits draugs ir uzdāvinājis vienu no pasaulē labākajiem mikrofoniem, kurus cita starpā ražo tepat Latvijā. Tas tika darīts ar mērķi, lai varu sākt ierakstīt savas grāmatas videoversiju augstākā kvalitātē, nekā top šis seriāls. Taču ar vienu mikrofonu vien līdzēts nav. Ir vajadzīgi vēl arī citi ''dzelži'' kuri man visi bija, bet šo trīs gadu laikā dažādos veidos tikuši zaudēti. Un ne bez valsts struktūru palīdzības. Līdzīgi, kā zaudēti ir arī visi ienākumu avoti. Divi uzņēmumi utt.

Bet nu gan atgriezīsimies pie šī raksta sākuma. ''Dzelži'', grāmata jaunais portāls - tas viss var pagaidīt. Bet Gintas sāpošais zobs gan nē. Jau kopš Jāņiem tas sāp. Salabot to var tikai par naudu. Par brīvu zobus tur tikai izrauj. Problēma tā, ka nav jau atlicis vairs to zobu tik daudz. Tādēļ Ginta, manuprāt, varonīgi cieš un gaida palīdzību. Arī es ciešu, jo starp mums jau vairāk kā gadu ir izveidojusies grūti izskaidrojama saikne. Ja zobs sāp viņai, tad sāp arī man. Es gan varu aiziet uz aptieku un nopirkt pretsāpju zāles. Ko arī daru, arī šobrīd, kad rakstu šo rakstu. Un es zinu, tikko zobs tiks salabots - arī man pārstās sāpēt. Tā šī gada laikā ir bijis vismaz četras reizes. Nekādas šmaukšanās arī nebūs. Ginta apsolīja atsūtīt čeku par zobu labošanu, kuru atskaitei varēšu nopublicēt arī šeit.

Tādēļ nopublicēšu konta Nr. un saits uz kuriem varat sūtīt naudiņu ar norādi ''medicīnas izdevumiem''. Katru šī seriāla sēriju noskatās vai izlasa vairāk nekā divsimts cilvēku. Ja katrs pārskaitīs kaut vienu EUR, ar to jau būs gana, lai nodzēstu šo ugunsgrēku. Jo nu jau pēdējo gadu dzīvoju šādā - ugunsdzēsēja režīmā. Un cits neviens Gintai palīdzēt nedz spēj, nedz arī to vēlās.

Tātad konta Nr. SEB bankā:


LV82 UNLA 0033 3607 1647 2


Savukārt, ja esat ārzemēs un vēlaties skaitīt uz kādu ārzemju kontu, tad tas ir šeit:


IE37 PFSR 9910 7004 1616 59


Saite uz PayPal sistēmu:



Visos gadījumos ar norādi - Gintai Voicišai, medicīnas izdevumu segšanai.


Mans tālrunis jautājumu gadījumā ir: +371 28700336, Skype: marisxberzins

 

Autors: acgarni.com

 

Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page