top of page

Par cik Jūdas grašiem var nopirkt Valsts Policiju?/video/


https://pbs.twimg.com

''No apcietinājuma atbrīvots restorānu tīkla "Vairāk saules" krimināllietā aizturētais restorāna IT speciālists Edgars Štrombergs, savā ierakstā sociālajā tīklā "Facebook" paziņoja "Vairāk saules" līdzīpašnieks Endijs Bērziņš.''

Viss jau būtu labi, ja ne viens "bet"... Vai šādā situācijā Valsts Policijas (VP) darboņiem nebūtu jāatvainojas par uzņēmumam radītajiem finansiālajiem un materiālajiem zaudējumiem, un morālo kaitējumu - gan biznesam, gan nepamatoti aizturētajiem cilvēkiem? Un varbūt ne tikai jāatvainoja? Nē, tikai ne Latvijas VP... Izrunāties un publiski apvainot uzņēmumu nezin kādos pārkāpumos, tur viņi ir faķīri, bet segt radušos zaudējumus, gan materiālos, gan arī pats galvenais - morālā kaitējuma novēršanu, nē, uz to Sozinova kungs un tie kas ir virs viņa nav gatavi ne par ko. Vēl vairāk, arī mediji, kuriem par šo brēcošo situāciju būtu jākliedz pilnā balsī un jāpasniedz to tautai ar detalizētu analīzi, šo jau kārtējo VP izgāšanos piemin tikai kā sausu faktiņu. Lai gan nu jau arī tas ir liels sasniegums Latvijas masu dezinformācijas līdzekļu (MDL) vidē!

Tad nu mēs izpildīsim šo klusējošo mediju funkciju un parādīsim, kas par šo visu balagānu sakāms vienam no ''Vairāk Saules'' līdzīpašniekiem - Endijam Bērziņam.

Ja jau tik ilgu laiku izdevās noturēt apcietinājumā vienu no darbiniekiem, un tad to pēkšņi atbrīvoja - tad šobrīd rodas pamatots un loģisks jautājums - kas gan pēkšņi tā izmainījās? Un vai tiešām Endijam nebija taisnība apgalvojot, ka nekādas šmaukšanās tur nav bijis, ka tā visdrīzāk bija VP safabricēta pasūtījuma lieta pret uzņēmumu? Kādēļ VID (Valsts ieņēmumu dienestam) pret šo uzņēmumu nebija nekādu pretenziju, bet VP ar A.Sozinovu priekšgalā pēkšņi atklāja "TĀĀĀDUS pārkāpumus", ka brutālās kratīšanas uzņēmumā un to darbinieku dzīvesvietās bija vienīgā iespējamā darbība, lai "izvestu neliešus tīrākos ūdeņos"? Kādēļ visai Latvijai tika avansā publiski paziņots, ka VP visu ir atklājuši, ka kases aparāti esot grozīti utt., bet kases lentas ar kurām to varētu pierādīt tobrīd un joprojām glabājās pašā uzņēmumā un nav tikušas izņemtas brutālo kratīšanu laikā? Vai tikai iemesls nebija pavisam cits? Vai tikai šī nebija tipiska pasūtījuma lieta, visdrīzāk no ārvalstu konkurenta puses, un pret veiksmīgi strādājošu Latvijas uzņēmēju? Un šī noziedzīgā pasūtījuma ņēmējs un izpildītājs ir Latvijas VP? Šeit gribētos uzsvērt - Latvijas! Bet pasūtītājs, pēc visa spriežot gan nav vietējais uzņēmējs! Ir dzirdēts, ka kriminālprocesu VP varot ierosināt pat par nieka pāris tūkstošiem EUR. Piedodiet, bet ne pēc kā cita šis gadījums neizskatās.

Šeit no 0:50 sekundes skatāmas VP augsta ranga "gudrinieka" A.Sozinova atziņas, un vietām, mūsuprāt, arī klaji meli. Ja jau tas viss tiešām tā būtu, tad VID Finansu policija sen būtu šo uzņēmumu aizklapējusi ciet. Tā vietā uzņēmums ir spējis atgūties un ieguvis vēl lielāku popularitāti tautā. Sozinova kungs - lai cik pārgudri jūs neizrunātos, tauta jums NETIC! Tauta iet uz ''Vairāk Saules'' restorāniem un balso ar saviem maciņiem. Un tas ir vispatiesākais balsojums. Vēl vairāk, Sozinova kungs, kādēļ jūs apzināti (jeb varbūt pats savas galējas nekompetences dēļ?) dezinformējat sabiedrību? Jūs apgalvojat, ka algu maksājumi skaidrā naudā esot ''vienkāršā valodā runājot - aplokšņu algas''. Taču jūs vai nu nezinat, vai tomēr apzināti maldinat sabiedrību, ka darba likumdošanā joprojām nav atcelta iespēja algu izmaksāt skaidrā naudā. Un tas nebūt nenozīmē, ka par šo algu netiek nomaksāti nodokļi. Kādēļ tomēr melojat Sozinova kungs? Pačukstēsim jums nedaudz priekšā - piemēram darbiniekiem ''Rīgas Satiksmē'' arī tiek dota iespēja saņemt algu skaidrā naudā. Varbūt jums vajadzētu arī tur tādu brutālu kratīšanu uztaisīt? Bet nē, to nedrīkst - tur draudziņš Nils pie šprices, savējos neaiztiekam.

Mūsuprāt, šī ir kārtējā smagā VP izgāšanās un kārtējie meli, kurus šie, itkā ne pārāk zinošie un tai pat laikā itkā profesionālie darboņi izplata par veiksmīgi strādājošu latviešu uzņēmumu. Pie tam, viņiem joprojām ir uzpleči un gandrīz neierobežotas iespējas (viņuprāt tiesības!) mēģināt iznīcināt jebkuru uzņēmumu kas viņiem ir pasūtīts vai kāda iemesla dēļ nepatīk. Galvenais, ka ir kas pasūta un atmet Jūdas grašus pamatīgi nobarotajiem (laikam jau tādēļ arī mūžīgā izsalkumā esošajiem) uzplečotajiem kungiem un dāmām.

 

Autors: acgarni.com

 


Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page