top of page

44. sērija. Jēkaba Straumes atbilde uz manu jautājumu LR raidījumā ''Krustpunktā''


Labdien.

Kā redzēsiet klāt pievienotajā video, tad KNAB priekšniekam Jēkabam Straumem tiešajā ēterā nācās atzīt, ka tomēr NOTIEK pārkāpumi arī viņa vadītajā iestādē. Kas zīmīgi, tad ir virkne pārkāpumu, kuri notikuši elementāri izvērtējamā tiesneses Intas Naruškas interešu konflikta gadījumā. Vai, kāda sakritība... Vēl lielāka sakritība droši vien ir tas, ka tieši VIENU dienu pirms pārbaudes uzsākšanas pret viņu, tiesnese "nejauši", bet pēkšņi pamukusi uz jaunu darba vietu Ogrē! Kā saka, tālāk no (sava) grēka un tai pat laikā uz sev atbilstošāku vidi (Ogres tiesa un policija tāpat jau bēdīgi slavena)... Kontekstā ar minētajiem pārkāpumiem, mums ir pamats domāt ka KNABā atkal ir notikusi informācijas "nesaturēšana" un "godprātīgā" tiesnese tika pabrīdināta - lai mūk ko kājas nes.

Turklāt tiesneses Naruškas pārcelšanu uz Ogri ar savu rīkojumu ir nodrošinājis Tieslietu padomes priekšsēdētājs Ivars Bičkovičs. Tātad ļoti iespējams ka tā ir apzināta dienesta pārkāpumu un noziegumu piesegšanu no augšas, tieslietu sistēmas iekšpusē, visā augstumā un platumā, visdrīzāk pat pēc iepriekšējas norunas.

Straumes kungs raidījumā šoreiz "tika paņemts uz izbrīnu", taču tāda nu ir publisko personu sodība. Jāatbild ir un izlocīties, lai kā arī viņš mēģināja, tomēr tā īsti nesanāca.

Tagad gaidīsim vēstuļu plūsmu ar paskaidrojumiem kas un kādēļ tā ir noticis. Bet tikmēr, noskatieties video un secinājumus izdariet paši.

 

Autors: acgarni.com

Avots: lsm.lv

 

Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page