top of page

Novēlējums Latvijai un LatvieÅ”iem Ziemassvētkos


spoki.tvnet.lv

Parasti jau mēs runājam par lietām, kuras tā Ä«sti negrib vai pat nespēj ieraudzÄ«t mÅ«su sabiedrÄ«ba. Tādēļ arÄ« mÅ«su novēlējums bÅ«s samērā Ä«ss un vienkārÅ”s. Novēlam visiem Latvijas iedzÄ«votājiem turpmāk spēju ieskatÄ«tties patiesÄ«bai acÄ«s. Mēs visi ikdienā redzam to, kas notiek ar un ap mÅ«su valsti, redzam to, ka viss nebÅ«t nav tik skaisti un rožaini, kā mums to stāsta politiÄ·i un valdoÅ”ie. Redzam kā mums stāsta - ekonomika strauji augot, bet cilvēki joprojām turpina aizbraukt. Mums saka, ka viss ir tik labi, ka tÅ«lÄ«t, tÅ«lÄ«t aizbraukuÅ”ie skries atpakaļ celt tēvzemes labklājÄ«bu. Taču ikdienā redzam pensionārus ''Maximā'' skaitot naudiņu un domājot pirkt vienu vai divus kartupeļus. Un ''Maximā'' nevis tādēļ, ka viņi bÅ«tu aizmirsuÅ”i ZolitÅ«di. Nē, tādēļ, ka tur ir vislētāk. ZolitÅ«di esam aizmirsuÅ”i mēs - visi pārējie, jo ne jau pensionāri brauc uz Å”o veikalu ar glaunām automaŔīnām.

Mēs taču to visu redzam. Un pie sevis droÅ”i vien nodomājam: ''Ko tad es! Vai arÄ« - mani jau tas neskar!'' un tamlÄ«dzÄ«gi. TieÅ”i tā arÄ« ir nespēja ieskatÄ«ties acÄ«s patiesÄ«bai. Jā, Å”odien varbÅ«t tieŔā veidā arÄ« neskar. Bet cik ilgi vēl? Rozā brilles uz acÄ«m ilgi vairs nenoturēsies un mēs - acgarni.com - no visas sirds novēlam, lai tās ātrāk nokristu. Brīžiem ir jāpadomā arÄ« par valsti, par Latviju. Nevis jānorobežojas no visiem tiem meliem un neataisnÄ«bām, kuras saskatām ik uz soļa. Ar domu - mani jau tas neskar. Å Ä« nespēja ieskatÄ«ties acÄ«s patiesÄ«bai skar ikvienu no mums. Un vienalga, runa ir par miljonu iepirkumiem, vai arÄ« ''riekstiņiem ar 15% atlaidi''!

Kāds teiks - tik vienkārÅ”i? Un visas mÅ«su problēmas bÅ«s atrisinātas? MÅ«suprāt, nē. MÅ«suprāt, problēma bÅ«s tikai identificēta. MÅ«suprāt, jebkuras problēmas risināŔanas algoritms vispirmām kārtām ir to apjēgt, identificēt. Un tikai tad meklēt ceļus un veidus, kā to risināt. Un tie atradÄ«sies. Vienmēr. Un vienmēr vairāki. Taču mēs joprojām nespējam identificēt paÅ”u problēmu. Un to var izdarÄ«t tikai vienā veidā - ieskatoties acÄ«s patiesÄ«bai. Bez liekulÄ«bas, bez taisnoÅ”anās - es jau nē, bet tie politiÄ·i... Visi mēs esam pie tā vainÄ«gi, arÄ« pie esoÅ”ajiem politiÄ·iem. Jo pieļaujam, ka viņi neieskatās acÄ«s patiesÄ«bai un tā kā to nedara viņi, tad mums jau nu ne tik tas nav jādara.

acgarni.com lieliski apzinās, ka Å”is novēlējums ir politiski ''nepopulārs'', ka nebÅ«s pat ne desmit vai simts ''like'' un ''share''. Bet ļoti ceram, ka lÄ«dz kādam tomēr bÅ«s izdevies aizklauvēties un arÄ« tad jau sasniegts bÅ«s gana daudz.

Patiesus Ziemassvētkus Jums mīļie un lai mums un mÅ«su Latvijai daudz baltu dieniņu vēl priekŔā.


Ā 

Autors: acgarni.com

Ā 

Citi lasa arÄ« šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page