top of page

Drosmīgajiem - skarbā realitāte, diplomātiem (gļēvuļiem) - viltus ziņa


laikmetazimes.lv

Izlasot šādu virsrakstu, protams, pirmais kas nāk galvā ir - kārtējā viltus ziņa. Sevišķi, ņemot vērā kaut vai to, ka šādu ziņu nezin kādēļ nepublicēs neviens no lielajiem un ''patiesajiem'' portāliem vai ziņu aģentūrām. Taisnības labad jāsaka, ka arī acgarni.com ne ar ko neatšķiras no šī mazā, bet vismaz šajā gadījumā patiesību vēstošā infoagentura.wordpress.com

Jau ierasts, ka lielie un patiesie Latvijas mediji par šādām un līdzīgām lietām atsakās runāt. Un varbūt tikai tādēļ dažs labs piejūras lielpilsētas mēra pienākumu izpildītājs joprojām ir tik populārs sabiedrības acīs. Jo viņš nekautrējās skaļi pateikt - nē, mēs šādi nevēlamies dzīvot. Tas neatbilst ne mūsu uzskatiem, ne arī tradīcijām. Mēs absolūti neatbalstām šī cilvēka uzskatus citos jautājumos, bet šeit nu nepiekrist nevaram.

Tātad vai šī ir viltus ziņa, vai tomēr īsta? Mūsu mediju spīdekļi parasti nozākā visas šīs ziņas nosaucot tās par viltus ziņām. Patiesībā, mūsuprāt, šie lielie mediji vienkārši nedrīkst rakstīt neko sliktu ne par LGBT, ne Genderisma piekritējiem. Kā saka: ''Kas maksā, tas pasūta mūziku''! Taču šajā konkrētajā gadījumā, mūsuprāt, nevar būt pat runas par kaut kādām viltus ziņām. Šī informācija ir korekti pārtulkota un ir atrodama gan britu tabloīdā Daily Mail , gan citā ne mazāk nopietnā izdevumā Independent .

Tādēļ pārpublicēsim latviski jau pārtulkoto rakstu un ceram, ka sabiedrībai ir skaidrs, ka šeit nav runa vis par viltus ziņām, bet gan samērā tuvu nākotnes realitāti arī Latvijā, ja ar steigu nevērsīsimies pret šo propogandu.

Oksfordas vidusskolā matemātikas skolotājs tika atstādināts no pasniegšanas dēļ tā ka nosauca meiteni, kura sevi uzskata par puiku (t.s. genderpuika), par meiteni, 11.11.2017 ziņoja Daily Mail.

Matemātikas skolotājs Džošua Satklifs (Joshua Sutcliffe) nodarbību laikā tikai paslavēja divas skolnieces, pasakot viņām: “Malaces, meitenes!” Viena no meitenēm uzreiz palaboja skolotāju, sakot, ka viņa esot zēns. Satklifs uzreiz atvainojās un turpināja nodarbību.

Tomēr skolniecei un viņas mātei likās par maz ar skolotāja atvainošanos un viņas uzrakstīja sūdzību, kuras rezultātā tika veikta nopietna izmeklēšana. Apbrīnojama ir šo cilvēku vēlme atriebties. Atvainojās taču jums. Kādēļ ar tādu naidu jāvēršas pret cilvēku. Brīžiem patiešām sāk likties, ka šī paaugstinātā agresija ir kaut kāda nepiepildīta seksuāla dziņa. Ne skolniecei, bet gan mātei šajā gadījumā. Lai gan, ja jau skolniece tik ļoti aizdomājas par savu seksualitāti, tad skaidrs, ka viņas galvā šim jautājumam atvēlēta ļoti liela nozīme. Satklifs domāja, ka incidents ātri tiks izsmelts, bet pirmā nopratināšana ilga stundu, kam sekoja vēl vairākas nopratināšanas. Drīzumā viņš saņēma uzaicinājumu uz disciplinārkomisijas sēdi.

Uz izmeklēšanas laiku Satklifs ir atstādināts no pasniegšanas un viņam darba laikā ir tikai jāsēž skolotāju istabā. Pie tam viņam ir aizliegts apspriest radušos situāciju ar citiem skolotājiem.

“Es pirmo reizi saskaros ar šādām lietām un jūtos ne savā ādā, jūtos apjucis”, pastāstīja Džošua.

Papildus Satklifs ir vietējās evaņģēliskās baznīcas mācītājs. Vairākus gadus viņš pusdienas pārtraukumos vadīja skolas Bībeles diskusiju klubu, kurš tika slēgts pēc Satklifa paziņojuma, ka Bībele apgalvo, ka laulība ir savienība starp vīrieti un sievieti.

“Es biju šokēts un apbēdināts par skolas rīcību, kura, manuprāt, atspoguļo pieaugošo tendenci publiski marginalizēt kristiešus, bet nepopulāros uzskatus piespiež noklusēt”, – pavēstīja Džošua.

Šai sakarā izteicās arī Lielbritānijas kristiešu kustība. “Šis ir viens no liela skaita gadījumiem, kad mēs saskaramies ar to, ka skolotāju piespiež klusēt vai arī viņu soda, ja tas atsakās iet kopsolī ar pašreizējiem transgenderu uzskatiem”, – paskaidroja Kristiešu juridiskā centra direktors Andea Viljams.

Jāatgādina, ka Lielbritānijā kopš šī gada oktobra sāka izskatīt tiesvedības prasību pret Lielbritānijas valdību ar pieprasījumu izmainīt Lielbritānijas pasu sistēmu saskaņā ar genderneitrāliem standartiem. LGBT aktīvistus neapmierina, ka pasēs ir norādīts pilsoņu dzimums. Virkne valstu (Vācija, Austrālija, Dānija, Indija, Pakistāna u.c.) jau ir padevušās genderizācijas ārprātam un jau ir ieviesušas trešo dzimuma kategoriju.

[Šis gadījums ir kārtējais uzskatāmais apliecinājums gan par to uz kādu absurdu ved genderizācijas normu iedzīvināšana, kuras intensīva propaganda notiek arī Latvijā, gan arī labi parāda genderizētāju un homoseksuālistu – pedofīlu aprindu izteikti agresīvo dabu. Tāpat šis gadījums parāda patiesās t.s. “Rietumu vērtības”, kuras ES, anglo –amerikāņu, skandināvu un NATO struktūras agri vai vēlu mēģinās uzspiest arī Latvijai. Jebkuram Latvijas ierēdnim, politiķim, karavīram, policistam, skolotājam un iedzīvotājam ir jāsaprot, ka t.s. “Rietumu izvēle” mūsdienu izpratnē faktiski automātiski nozīmē homoseksualizāciju, genderizāciju, reālu pedofilijas un citu psihisko un seksuālo devianto parādību legalizāciju un piespiedu normalizēšanu, kā sekas ir visu Latvijas bērnu piespiedu nodošana šāda tipa izvirtuļiem attiecīgām “apmācībām”. Mūsdienu “Rietumu izvēle” tas ir ceļš uz homoseksuālistu – pedofīlu totalitārismu un Lielbritānija ir galvenā šī ceļa uz nekurieni avangarda un paraugvalsts (jeb, citiem vārdiem sakot – Lielbritānija ir totāli nojūgusies; pārāk liels daudzums britu, prasti izsakoties, ir kļuvuši vai pataisīti par debīliķiem).]

Ceram, ka izlasot šo rakstu, būsiet pārliecinājušies, ka problēma ir pavisam reāla un pavisam tuvu. Arī šeit, Latvijā. Taču, diemžēl esam pārliecinājušies, ka vai nu sabiedrība paniski baidās runāt par šīm tēmām, vai arī tai ir absolūti vienalga. Jo dalīsies ar šo rakstu tikai retais. Jāsaka, apbrīnojami. Vai tiešām kāds domā, ka mēs varētu par šo rakstīt, ja tas būtu tik bīstami? Tad kur ir problēma? Izdaudzinātā sabiedrības vienaldzība?

 

Autors: acgarni.com

 

Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page