top of page

38. sērija. Apsveiksim Gintu dzimšanas dienā



Labdien.

Šajā sērijā parunāšu par tām izmaiņām, kas gaidāmas tuvākajā laikā. Taču vienu lietu gan atļaušos pieminēt. Jau aptuveni desmit mēnešus nekādi nevaru satikties ar Gintu klātienē. Neļauj. Iemesls, manuprāt ir viens - kādi ļoti nevēlas, lai manā rīcībā nonāktu lietas materiāli, kurus Ginta man apsolījusi atdot. Jo tad būs vismaz vēl viena grāmata. Un būs arī īstie vainīgie zināmi (ar 99% garantiju). Tas, protams, neskaitot tos, kuri jau ir atmaskoti līdz šim. Un tur ir daudzi no mūsu valsts pārvaldes ļautiņiem. Taču nu beidzot šī atļauja TIKTIES man itkā ir dota. Tātad - 2018.gada 4.augustā plkst.11:00 man jābūt uz tikšanos ar Gintu Iļģuciema sieviešu cietumā. Bet par to sīkāk rītdienas sērijā. Cerams ka pa ceļam ar mani nekas nenotiks.

Bet nu gan pie tehniskām lietām. Pateicoties draugiem un atbalstītājiem ir izdevies tikt pie profesionālākas skaņu iekārtas. Kas uzlabos seriāla skaņas kvalitāti. Ir gan Latvijā ražotais studijas mikrofons, gan mikšerpults ar Phantom barošanu, kas kopā nodrošina minēto kvalitāti. Taču vienlaikus arī saīsina potenciālo video garumu līdz maksimums piecām minūtēm. Domāju tas pat ir labi, jo cilvēku uzmanību noturēt ilgāk ir grūti. Līdz ar to, turpmāk sērijas nebūs garākas par piecām minūtēm. Izņēmuma gadījumos varbūt, jo tēmas, kuras apspriežu šeit reizēm ir sarežģītas un ļoti komplicētas.

Pateicoties minētajai tehnikai ir parādījusies iespēja sākt arī grāmatas ''tiesiskuma deFektīvstāsti Latvijas Republikas Vārdā'' videoversijas ierakstu. Līdz ar to, kādā brīdī pārtraukšu publicēt seriālu un pāriešu uz regulāru videogrāmatas publicēšanu tā vietā. Seriāls paliks tikai, lai runātu par jaunumiem Gintas un SIntijas lietās.

Vēl pieminēšanas vērts ir fakts, ka šobrīd tiek risinātas sarunas ar kādu no lielākajiem Latvijas ziņu portāliem, par iespēju pa daļām publicēt grāmatas manuskriptu arī tajā. Ir atjaunota sadarbība arī ar portālu pietiek.com, kurā jau publicēts viens mūsu raksts un ceram, ka šī sadarbība turpināsies. Gan Gintas, gan Sintijas lietās.

Visbeidzot, tā kā Gintai 04.08.2018. (tieši todien mums ir ieplānota tikšanās) paliek trīsdesmit viens gads, tad tomēr aicināšu lasītājus vēlreiz - palīdziet lūdzu sarūpēt tās lietas, kuras minēju iepriekšējā sērijā. Daļa naudas man ir pašam, bet ar to vēl nepietiek. Vajadzētu vēl kādus piecdesmit Eiro. Varbūt tomēr ir iespējams sadoties visiem rokās un to noorganizēt. Dzimšanas diena taču ir tikai vienu reizi gadā. Jau iepriekš pateicos par palīdzību.


Vēlreiz iekopēšu konta Nr. uz kuriem iespējams veikt ziedojumus:

SEB Banka: LV82 UNLA 0033 3607 1647 2

Ārzemēs: IE37 PFSR 9910 7004 1616 59

Donate spraudnis atrodms arī www.acgarni.com kreisajā apakšējā stūrī kā arī lapas augšpusē.

 

Autors: acgarni.com

 

Citi lasa arī šo
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page